• +31 6 4145 6168
NL

Bij ons kunt u van alles laten "ontwerpen"

Digitaal kunnen ontwerpen is de basis van het moderne produceren (3D printen, lasersnijden, frezen etc.). TCP is al meer dan 20 jaar bezig met het digitaal ontwerpen van vormen, objecten, producten, protoypes tot aan complete interieurs, voertuigen en gebouwen voor de meest uiteenlopende media.

Een Protoype ontwerpen gaat vandaag de dag eigenlijk uitsluitend digitaal. TCP gebruikt al jaren het pakket Autodesk Fusion 360, vergelijkbaar met Solidworks of Inventor, voor het parametrische ontwerp van alle modellen en exporteert deze naar andere Apps voor nabewerking. Bij het realistisch visualizeren van een Design of Product is een pakket als bijvoorbeeld Autodesk 3ds Max nog steeds onontbeerlijk. Samen met de uitstekende Chaos Group VRay Global Illumination Rendering Engine is het mogelijk om levensechte beelden op het scherm te toveren die zeer snel kunnen overtuigen.

In beide pakketten heeft TCP al meer dan 20 jaar ervaring en we hebben de nodige kennis in huis om zonder lange wachttijden een concept in elkaar te zetten en te leveren.

In het hedendaagse digitale domein is de menselijke geest de enige limitate.

Wij staan altijd klaar om u te helpen, hoe gekker de opdracht hoe beter. Geen deadline te kort of project te ingewikkeld.
Stuur een email naar The Content People of gebruik het formulier op de Contact pagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.